Ullan Kilta ry:n vanhat lehdet

Pääset tästä tutustumaan Ullan Kilta ry:n aiemmin julkaisemiin lehtiin.

 

Ulrika Pietarintyttären suvun historiaa ja sattumuksia

Tälle sivulle kerätään tietoa ja kertomuksia sukuseuramme taustasta sekä sattumuksia suvun ja sukuseuramme toiminnasta "matkan varrelta". Tällä palstalla voit myös lähettää kysymyksiä ja antaa tulleisiin kysymyksiin vastauksia sukuseuramme historiaa koskevista asioista.

Kapeammalla oikeanpuoleisella palstalla on ns. toimituksellista historiatietoa ja tälle leveämmälle palstalle voivat sukuseuran jäsenet lisätä omia kertomuksiaan sekä tietojaan sukumme taustoista ja sattumuksista vuosien varrelta.

Lisäämme tälle sivulle mielellään myös historia - teemaan soveltuvia kuvia sisältävän kuvagallerian. Mikäli hallussasi on (mielellään jo valmiiksi sähköisessä muodossa oleva) kuva, jonka voit luovuttaa sukuseuramme käyttöön, julkaisemme sen näillä sivuilla. Hyvä olisi myös, jos kuvan mukana toimitat tiedot kuvassa esiintyvistä henkilöistä / tapahtumasta sekä kuvan ottamisen ajankohdan mahdollisimman tarkasti. Kuvat voit toimittaa joko sukuseuramme johtokunnalle hallitus@ullankilta.fi tai suoraan laakso.lauri@gmail.com.

Kirjoita tähän oma kertomuksesi tai tietoa:

  • Pvm: 11.06.2020 kirjoittanut: Jukka Huopaniemi

    Aihe: Eljas Tiitola Aunuksessa

    Kommentteja?

    Vastaa

Uusi kommentti

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella