Ullan Kilta ry:n vanhat lehdet

Pääset tästä tutustumaan Ullan Kilta ry:n aiemmin julkaisemiin lehtiin.

 

Ulrika Pietarintyttären suvun historiaa ja sattumuksia

Tälle sivulle kerätään tietoa ja kertomuksia sukuseuramme taustasta sekä sattumuksia suvun ja sukuseuramme toiminnasta "matkan varrelta". Tällä palstalla voit myös lähettää kysymyksiä ja antaa tulleisiin kysymyksiin vastauksia sukuseuramme historiaa koskevista asioista.

Kapeammalla oikeanpuoleisella palstalla on ns. toimituksellista historiatietoa ja tälle leveämmälle palstalle voivat sukuseuran jäsenet lisätä omia kertomuksiaan sekä tietojaan sukumme taustoista ja sattumuksista vuosien varrelta.

Lisäämme tälle sivulle mielellään myös historia - teemaan soveltuvia kuvia sisältävän kuvagallerian. Mikäli hallussasi on (mielellään jo valmiiksi sähköisessä muodossa oleva) kuva, jonka voit luovuttaa sukuseuramme käyttöön, julkaisemme sen näillä sivuilla. Hyvä olisi myös, jos kuvan mukana toimitat tiedot kuvassa esiintyvistä henkilöistä / tapahtumasta sekä kuvan ottamisen ajankohdan mahdollisimman tarkasti. Kuvat voit toimittaa joko sukuseuramme johtokunnalle hallitus@ullankilta.fi tai suoraan laakso.lauri@gmail.com.

Kirjoita tähän oma kertomuksesi tai tietoa:

Ei kommentteja

Uusi kommentti

Ullan Killan historiaa

  • 21.11.2015 21:56

    Kertomus Ulla-muorista viettämässä tyttärensä häitä

    Klikkaamalla yllä olevaa otsikkoa saat aukin koko artikkelin. Ullan Killan joululehdessä 2015 on osaksi julkaistu Heikki Tiitolan arviolta 1950-luvulla kirjoitettu kertomus Ulla-Muorin tyttären Maijastiinan (Maria) häistä kesältä 1865. Palstatilan lehdessä ollessa rajallinen pääset lukemaan koko...

  • 25.06.2015 19:28

    HISTORIAA

    Sukuseura Ullan Killan sivut tarjoavat tietoa 1800-luvun alussa Pälkäneen Luikalassa syntyneen Ulrika Pietarintytär Sahlströmin vaiheista ja ylläpitävät yhteyttä hänen lastensa Marian, Hannan, Liisan, Taavan, Kustaan ja Kallen jälkeläisiin.

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella