Ullan Kilta ry:n vanhat lehdet

Pääset tästä tutustumaan Ullan Kilta ry:n aiemmin julkaisemiin lehtiin.

Mikäli et pääse yllä olevasta linkistä lehtilistaukseen, pitää Sinun ensin rekisteröityä ullankilta.fi kotisivujen käyttäjäksi. Se tapahtuu noudattamalla alla olevia ohjeita:

Kirjautumissivu näyttää tältä:

Klikkaa tästä kohtaa "Rekisteröidy", joka johtaa Sinut seuraavalla sivulle:

Kirjoita tähän oma nimesi ja sähköpostiosoitteesti sekä itse valitsemasi salasana kahteen kertaan. Kun painat rekisteröi, vaatii sivu vielä varmistuksen siitä ettet ole robotti. Kun olet saanut tehtyä tämän paina vielä "Lähetä" painiketta, jolloin rekisteröitymispyyntösi lähtee Ullan Kilta ry:n hallitukselle. Jäsenyytesi varmistetaan yhdistyksen jäsenluettelon perusteella, jonka jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan rekisteröitymisesi olevan vahvistettavana sekä rekisteröityessäsi käyttämsi sähköpostiosoite ja valitsemasi salasana. Kun sukuseuran hallitus on jäsenyytesi tarkistanut ja hyväksynyt rekisteröitymisen, saat seuraavan sähköpostiviestin: "Ullan Kilta ry: Rekisteröinti vahvistettu" ja jossa on myös linkki kotisivullemme.

Mikäli kotisivut kysyvät myöhemmin kirjautumista, kun haluat mennä katsomaan vanhoja lehtiä, niin kirjoitat rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja antamasi salasanan.

Tarvittaessa saat uuden kotisivujemme luoman salasanan sähköpostiisi painamalla kirjautumissivun Salasana hukassa? - linkkiä.

Ongelmia? Laita viestiä osoitteeseen hallitus@ullankilta.fi

---

Ulrika Pietarintyttären suvun historiaa ja sattumuksia

Tälle sivulle kerätään tietoa ja kertomuksia sukuseuramme taustasta sekä sattumuksia suvun ja sukuseuramme toiminnasta "matkan varrelta". Tällä palstalla voit myös lähettää kysymyksiä ja antaa tulleisiin kysymyksiin vastauksia sukuseuramme historiaa koskevista asioista.

Kapeammalla oikeanpuoleisella palstalla on ns. toimituksellista historiatietoa ja tälle leveämmälle palstalle voivat sukuseuran jäsenet lisätä omia kertomuksiaan sekä tietojaan sukumme taustoista ja sattumuksista vuosien varrelta.

Lisäämme tälle sivulle mielellään myös historia - teemaan soveltuvia kuvia sisältävän kuvagallerian. Mikäli hallussasi on (mielellään jo valmiiksi sähköisessä muodossa oleva) kuva, jonka voit luovuttaa sukuseuramme käyttöön, julkaisemme sen näillä sivuilla. Hyvä olisi myös, jos kuvan mukana toimitat tiedot kuvassa esiintyvistä henkilöistä / tapahtumasta sekä kuvan ottamisen ajankohdan mahdollisimman tarkasti. Kuvat voit toimittaa joko sukuseuramme johtokunnalle hallitus@ullankilta.fi tai suoraan laakso.lauri@gmail.com.

Kirjoita tähän oma kertomuksesi tai tietoa:

  • Pvm: 11.06.2020 kirjoittanut: Jukka Huopaniemi

    Aihe: Eljas Tiitola Aunuksessa

    Kommentteja?

    Vastaa

Uusi kommentti

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella. Päivitetty viimeksi 13.1.2023.