SUKUTUOTTEET

Sukuseura Ullan Killan omia tuotteita on myynnissä sukujuhlien aikana, sekä myös postitse toimitettuna. Toimitusaika on noin     10 päivää ja pienin mahdollinen lähetyskulu lisätään.

Sukutuotteita voi tilata Marita Kankaanpäältä sähköpostilla  marita.kankaanpaa@gmail.com tai puhelimella .

Koti Roineen rannalla -kirjaa tilataan Seppo Tiitolalta (tiedot kirjan esittelyn yhteydessä).

SUKUTAULU                                                                                                                          Uusi sukulettelo Ulla-mummusta nykypäiviin on ilmestynyt kesällä 2015! Luettelossa on noin 250 sivua - 66 sivua enemmän kuin aiemmassa 2011 ilmestyneessä versiossa. Lisäsivut tulevat selvitetystä Kallen sukuhaarasta ja yli sadasta kuvasta. Luetteloita voi tilata Marita Kankaanpäältä; sähköposti marita.kankaanpaa@gmail.com tai puhelin .

  • Hinta 25,00 € + postikulut.

PÖYTÄVIIRI
Kaunis marmorijalustalla varustettu Eero Tiitolan suunnittelema pöytäviiri. Sopii erityisesti "pyöreiden vuosien lahjaksi", mutta toki viiriä voi tilata muutenkin. Tilatessa mainittava, kenelle viiri annetaan, jotta esim. lahjoiksi annettavissa viireissä ei tulisi päällekkäisyyksiä. Pakkauksen mukana tietoa viiristä.

  • Hinta 34,00 € + postikulut

ADRESSIT
Viiriaiheisella värikuvalla somistettu kirjoittamaton adressi, joka käy sekä onnittelu- että suruadressina. Mukana UK-logolla painettu kirjekuori. Sukuseuran omaa adressia voi mainiosti käyttää muihinkin kuin suvun tarpeisiin.

  • Hinta 8,00 € + postikulut.

ULLAN KILTA -POSTIKORTTI                                                                         Yksiosainen, kuvana sukuseuran viiri.

  • Hinta 5,00 € / 5 kpl + postikulut.

ISÄNNÄN VIIRI                                                                                                        Isännän viirin voi tilata somistamaan kotipihan lipputankoa. Pakkauksen mukana tietoa viiristä.

  • Hinta 100,00 € + postikulut.

KOTI ROINEEN RANNALLA -kirja                                                                                Koti Roineen rannalla on kirja, jonka on vuonna 1947 kirjoittanut Kerttu Jaakkola       (Maria V) isoisänsä Heikki Tiitolan (Maria III) tarinoiden pohjalta. Kirjan henkilöhistoria lähtee liikkeelle sukumme kantaäidistä, Ullasta, asti, kertoen myös hänen tyttärensä Marian – ”Maija-Stiinan” – perheen ja talon perustamisesta Kangasalan Vehoniemeen yhdessä miehensä Kalle Kustaa Tiitolan kanssa. Kirja keskittyy Marian ja Kallen pojan, rakennusmestari Heikki Tiitolan ja hänen vaimonsa Hanna Marian, suurperheen vaiheisiin. Se on hieno teos sekä suuren suvun elämänvaiheista että laajemminkin ajan arjen ja sotavuosien kuvauksena.

Kirjaa on aikoinaan painettu 200 kpl, isoäidin (Hanna Marian, k. 1943) muistolle. Useissa yhteyksissä nuoremmat polvet ovat haikailleet kirjan perään, ja tietenkin suvun kasvaessa tarvetta lisäkappaleille on syntynyt runsaasti.

Kirjaa on jälleen saatavilla!

Uuden painoksen tiedot: 191 sivua, pehmeäkantinen.

  • Hinta 28,00 €/kpl + postikulut

Tilaukset: Seppo Tiitola, puhelin. 050 3369891, sähköposti: seppo.tiitola@luukku.com

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella. Päivitetty viimeksi 13.1.2023.