Sunnuntaina 7.7.2019 Ullan Killan kesäretki Seitsemisen kansallispuistoon

28.06.2019 13:35

Sunnuntaina 7.7.2019 järjestämme vapaamuotoisen koko perheen kokopäiväretken Seitsemisen kansallispuistoon. Seitsemisen kansallispuisto on ihanteellinen paikka ulkoiluun ja vaeltamiseen. Vanha aarniometsä, suot ja harjut ovat helposti saavutettavissa merkityillä reiteillä. Näkemisen arvoinen paikka on myös Koveron perinnetila.

Ohjelma ja aikataulu:

- 9 kokoontuminen Ylöjärvellä / Kauppakeskus Elon luona (koilliskulma, kylmä-Nesteen ja Pesukadun välissä) mahdollisia kimppakyytejä varten

- 10 kokoontuminen Multiharju P-paikka, Jaulintie (kansallispuiston eteläosa)

- 10 – 12 Multiharjun aarnialueen luontopolku oppaan johdolla (1,8 km) ja siirtyminen autoilla Koveron kruununmetsätorpan kautta Seitsemisen luontokeskukseen

- 12 tutustuminen Koveron kruununmetsätorppaan (sunnuntaisin torppaan ei pääse sisälle, mutta pihapiiri avoinna)

- 12.30 lounas luontokeskuksella

- 13 – 14 luontoaiheista ohjelmaa luontokeskuksella

- 14 päiväkahvit luontokeskuksella

- 15 mennessä yhteinen ohjelma Seitsemisessä päättyy

 

Opastus, ohjelma, lounas (lohikeitto L ja salaattibuffet) ja kahvi+munkki L yhteensä 15 e/hlö (maksu luontokeskuksella kortti/käteinen).

 

Yhteisen ohjelman jälkeen kannattaa tutustua omatoimisesti esimerkiksi luontokeskuksen vieressä olevaan luontopolkuun (2 km) tai Soljastensuohon Saari-Soljasen luontopolulla (2 km). Kaikki edellämainitut luontopolut ovat hyväkuntoisia. Varusteet: normaali säänmukainen ulkoiluvarustus ja vesipullo (luontokeskukselta saa juomavettä). Pidempään viipyessä mahdolliset eväät, WC-paperi (esim luontopolkujen aloituspisteissä ulko-WC:t).

 

Ilmoittautuminen (ja mahdolliset erityisruokavaliot muut kuin L) viimeistään to 4.7:

riitta.tiitolaheman@gmail.com

puhelin 040 823 8320

Takaisin

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella. Päivitetty viimeksi 13.1.2023.