Sukuseuran esimiehen tervehdys Ullankiltalaisille jouluna 2018

23.12.2018 20:46

Jouluinen tervehdys kaikille Ullankiltalaisille! Ymmärtääkseni jotakuinkin koko Suomessa saadaan nauttia valkoisesta joulusta. Ainakin täällä Kangasalla on mukavan raikas talvinen sää, ja Ulla-muorin synnyinsijojen lähellä Sappeessa lasketellaankin jo.

Toki sukulaisiamme asuu paljon suvun syntysijojen ulkopuolella, ja monia myös ulkomailla. Nykyään onkin kohtuullisen helppoa löytää uusia sukulaisia vaikka ympäri maailmaa - kuten Ullan Killan Ruotsin ja Floridan sukulaiset. Vielä helpompaa on pitää yhteyttä niin läheisiin kuin kaukaisempiinkin sukulaisiin. Meidän perheessä tämä on konkretisoitunut erityisesti tänä syksynä, kun vanhin tyttäremme Venla on maailmanympärysmatkallaan. Lähes joka päivä olemme jonkin median kautta saaneet seurata Venlan matkan edistymistä ja olleet mukana uusissa seikkailuissa (ja tietenkin vanhempina seuranneet että kaikki on muutenkin hyvin). Mukavinta on kuitenkin ollut se, kun kerran-pari viikossa saamme Venlan illallispöytäämme internetin videopuhelun välityksellä.

Connecting people - kuten aikoinaan erään matkapuhelinjätin slogan sanoi. Pidetään yhteyttä sukulaisiimme, läheisiimme ja rakkaisiimme niin sukuseuran kautta kuin muitakin kanavia hyödyntäen! Nämä jouluterveiset välittyvät kustannussyistä vain sähköisin välinein, kerrothan läheisellesi Ullan Killan jouluterveiset, jos tiedät että hän ei niitä näe. Kevään aikana muistamme taas kaikkia kirjepostilla lehden muodossa.

Toivotan Ullan Killan johtokunnan puolesta lämmintunnelmaista ja rauhallista joulua sekä menestystä tulevalle vuodelle kaikille sukulaisille!

Riitta Tiitola-Heman
Ullan Killan esimies

 

Takaisin

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella. Päivitetty viimeksi 13.1.2023.