Sukuseura Ullan Killan jäsenlehti 2020 on ilmestynyt + virhe kirjautumisohjeessa vanhojen lehtien sivulle

19.04.2020 16:02

Muutama viikko sitten on postin mukana pitänyt tulla uusi Ullan Killan jäsenlehti sekä jäsenmaksulaskulomake kaikille niille, joiden postiosoite on yhdistyksen jäsenrekisterissä. Olethan yhteydessä sähköpostilla hallitus@ullankilta.fi, mikäli lehti ei ole Sinua tavoittanut.

Huomasimme, että lehden sivun 7 alalaitaan on eksynyt pieni virhe koskien pääsyä Ullan Killan jäsenlehtien aiemmin ilmestyneisiin julkaisuihin. Tästä eteenpäin vanhoihin lehtiin tutustuminen edellyttää oikeasti sukuseuran jäsenyyttä ja sen vuoksi sivulle pääseminen edellyttää rekisteröintiä. Tässä ohjeet rekisteröitymiseen:

Mennessäsi kotisivujemme yläpalkissa olevan "Historiaa" - välilehden alasivulle "Ullan Killan vanhat lehdet", tulee näkyville seuraava lomake:

Klikkaa tästä kohtaa "Rekisteröidy", joka johtaa Sinut seuraavalla sivulle:

Kirjoita tähän oma nimesi ja sähköpostiosoitteesti sekä tuo uusimmassa Ullan Killan jäsenlehden sivun 7 alalaidan ohjeessa kerrottu salasana (koko vahvennettu teksti) kahteen kertaan. Kun painat rekisteröi, lähtee rekisteröintipyyntösi Ullan Kilta ry:n hallitukselle. Jäsenyytesi varmistetaan yhdistyksen jäsenluettelon perusteella, jonka jälkeen saat sähköpostiisi viestin: "Rekisteröintisi sivustolle Ullan Kilta ry", jossa kerrotaan vielä se sähköpostiosoite, jonka olet ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittanut sekä salasana. Tämän jälkeen sähköpostissa ohjataan kirjautumaan sisään Ullan Kilta ry:n kotisivuille. Kun haluat mennä katsomaan vanhoja lehtiä kirjoitat rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitetta ja salasanaa, kuin rekisteröityessäsi.

Mikäli et onnistu tässä, laita kyselyä sähköpostiosoitteeseen hallitus@ullankilta.fi, niin olemme yhteydessä Sinuun.

Mukavia lukuhetkiä toivottaen!

Ullan Kilta ry

Hallitus

 

Takaisin

Yhteystiedot

Ullan Kilta ry

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään

Luotu Webnodella. Päivitetty viimeksi 13.1.2023.